Acasă Eveniment Mașina BMW X4 a medicului Georgeta Rus, fost consilier județean, a fost...

Mașina BMW X4 a medicului Georgeta Rus, fost consilier județean, a fost incendiată

2321
DISTRIBUIȚI

Mașina medicului Georgeta Rus, fost consilier județean Georgeta Rus, a fost incendiată, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei două. BMW-ul X4 a fost cumpărat în urmă cu câteva săptămâni. Mașina era parcată în fața Centrului de permanență din Becicherecu Mic unde Georgeta Rus este medic coordonator.

”Mi-ai incendiat masina! Te-ai tinut de cuvant cu amenintarile! Bravo! Ce tare esti! Atata iti reuseste si tie in viata asta: sa distrugi masini scumpe sub aburii drogurilor si alcoolului! In rest, faci umbra degeaba pamantului! Eu o sa reusesc sa mi-o inlocuiesc, in cateva zile o sa vezi in fata cabinetului alta masina, mai frumoasa, mai noua! Dar tu ramai un neispravit, drogat, criminal! Criminalistica mai are nevoie da cateva detalii ca sa se intregeasca concluzia finala si sa dai socoteala de ce ai facut! Nu are cum sa te mai apere mamica si taticul!

Orice persoana care imi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi rasplatita oficial si cu protectie si cu foarte multi bani, astfel incat sa traiasca linistit trei generatii!”, a scris, pe Facebook, Georgeta Rus.

„Toate indiciile duc la o acțiune intenționată și anume faptul că mașina este nou-nouță. În urmă cu 12 zile a fost în service pentru ITP și de la ora ora 15 pana la 3 noaptea (n.r. luni) mașina nu s-a mișcat. De 12 ore mașina era nemișcată. Un BMW X4 are o grămadă de senzori pentru maxima siguranță încât m-ar fi sesizat dacă era o defecțiune oriunde. M-ar fi avertizat că este o probemă. ISU a dat explicația că este un cablu electric defect și trebuie să își asume asta pentru că vor avea de dat o explicație de ce s-au pronunțat fără expertiză laborioasă. Mai multe nu pot să spun pentru ca poliția face o anchetă amplă și mă tem pentru siguranța mea și a copilului meu”, a declarat Georgeta Rus.

Comentarii

comentarii