Acasă Actualitate Mașina cumpărată din Austria care i-a șocat pe inspectorii RAR Timiș

Mașina cumpărată din Austria care i-a șocat pe inspectorii RAR Timiș

DISTRIBUIȚI

Registrul Auto Român a prezentat pe pagina pe Facebook ”imagini cu puternic impact emoțional”. Un șofer din Timiș care dorea eliberarea CIV-ului pentru un Renault Master abia achiziționat din Austria a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care inspectorii i-au arătat ce au descoperit la mașină în timpul verificărilor.

La RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea Cărții de Identitate a Vehiculului, o autoutilitară din 2015 pe care noul proprietar a cumpărat-o personal din Austria. În timpul verificărilor, inspectorii au fost îngroziți de ce au găsit: un etrier demontat de pe fuzetă era prins cu „șoricei” de plastic pe puntea spate, iar pistonul era blocat cu o bucată de lemn.

Registrull Auto Român a relatat întreaga poveste într-o postare pe Facebook:

“Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică! Să vă explicăm ce vedeți în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu “șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână. Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol…Și acum, povestea…La RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea CIV, un Renault Master fabricat în 2015. Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință. Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime. Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență. Nu vă puneți viața în pericol!”.

Comentarii

comentarii