Acasă Eveniment Mașină cuprinsă de flăcări pe autostrada A1, în Timiș

Mașină cuprinsă de flăcări pe autostrada A1, în Timiș

767
DISTRIBUIȚI

O mașină a luat foc vineri dimineață pe autostrada A1, pe raza județului Timiș. Deși în autoturism se aflau trei persoane, nu au fost victime acestea reușind să se autoevacueze. Autoturismul a ars în proporție de 70%. Primele cercetări ar indica drept cauză a incendiului scurgerea de lichide combustibile la compartimentul motor, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

„Ora 10:30, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la un autoturism pe autostrada A1, km 458 (nodul spre A6). La fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 10 pompieri.

Autoturismul a ars în proporție de aproximativ 70%. Din fericire, cele 3 persoane care se aflau în autoturism, au reușit să se autoevacueze în siguranță, până la sosirea echipajelor de intervenție. În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă de incendiu: scurgere de lichide combustibile la compartimentul motor”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Comentarii

comentarii