Acasă Administraţie Mașini abandonate și rampe clandestine de gunoi descoperite de polițiștii locali în...

Mașini abandonate și rampe clandestine de gunoi descoperite de polițiștii locali în cartierele Timișoarei

375
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au fost în câteva cartiere din Timișoara pentru a vedea cu ce probleme se confruntă oamenii. Au descoperit mașini abandonate, rampe clandestine de gunoi și alte nereguli.

Poliția Locală Timișoara a demarat noi acțiuni în cartierele orașului, acțiuni organizate periodic, cu scopul principal de a relaționa direct cu cetățenii în zonele în care aceștia locuiesc, pentru a lua pulsul cartierelor și pentru a se constata la fața locului care sunt problemele cu care timișorenii se confruntă. În cursul zilei de ieri, efective mărite de polițiști locali au patrulat pe străzile din cartierele Plopi, Kuncz, Baba Dochia, Lunei și Calea Buziașului, unde au stat de vorbă cu 198 de persoane care le-au expus aspectele negative din cartierele în care locuiesc și care trebuie soluționate.

În urma patrulărilor efectuate au fost identificate un număr de 14 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 8 locații identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite, 15 locații în care sunt rampe clandestine de deșeuri, precum și indicatoare rutiere rupte, clădiri degradate, locații frecventate de câini fără stăpân, coșuri de gunoi lipsă sau degradate și alte nereguli. Abandonarea de deșeuri, existența ambroziei în perioada sezonului cald, parcarea neregulamentară, existența autovehiculelor abandonate s-au aflat printre problemele expuse de cetățenii din cartierele respective. Alte aspecte semnalate care intră în competența altor instituții au fost preluate de polițiștii locali, fiind sintetizate și urmând a fi direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află. Acțiunile continuă și în perioada următoare, urmând a fi efectuate astfel de acțiuni în toate cartierele orașului.

Comentarii

comentarii