Acasă Eveniment Maşini neînmatriculate în Reşiţa, Oţelul Roşu şi Moldova Nouă

Maşini neînmatriculate în Reşiţa, Oţelul Roşu şi Moldova Nouă

DISTRIBUIȚI
  • masini neinmatriculate in caras severin

În data de 23.07.2015, cu ocazia acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului Caraş-Severin, au fost depistate în trafic trei autoturisme neînmatriculate.

 

Un şofer, de 24 de ani, a fost depistat pe strada Oituz din Reşiţa. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul, cu numere de înmatriculare străine, figura radiat din circulaţie.

În Oţelul Roşu, pe strada Haţegului, a fost oprit de poliţiştii rutieri un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul  unui autoturism cu numere de înmatriculare străine. Din verificări, s-a constatat  faptul că autoturismul a fost radiat din circulaţie.

Poliţiştii din Moldova Nouă au oprit un conducător auto pe strada Unirii. Şoferul de 47 de ani era la volanul unui autoturism cu numere provizorii. În urma verificărilor  s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare provizorie ce era montat pe autovehicul avea valabilitatea expirată. Pe lângă faptul că circula cu un autovehicul neînmatriculat, şoferul a primit o sancţiune contravenţională, întrucât nu avea asupra sa permisul de conducere şi documentele autovehiculului.

În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare de cercetare  penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii