Acasă Actualitate Mașini tunate, de dimineața până seara, duminică pe Calea Șagului

Mașini tunate, de dimineața până seara, duminică pe Calea Șagului

838
DISTRIBUIȚI

Pe 15 septembrie, Timișoara Tuning Addicts îi invită pe timișoreni în parcarea Paul Trans la o zi plină cu evenimente și concursuri de tuning auto. A doua ediție TTA Expo Tuning va ține ocupată toată ziua de duminică, evenimentele începând la ora 10 și terminându-se noaptea târziu. Organizatorii așteaptă un public numeros, aproximativ 1.000 de persoane.

„Evenimentul are ca scop principal promovarea tuningului în România. Vrem să arătăm tuturor că tuningul auto nu înseamnă ceva periculos cum cred foarte mulți oameni. Urmărim să legăm prietenii născute din pasiune. Suntem la cea de a două ediție de TTA (Timișoara Tuning Addicts) Expo Tuning și avem cel mai pozitiv feedback dintre toate evenimentele din țară”, transmit „dependenții de tuning”.

Concursurile din cadrul expoziției vor implica nu doar concurenții, ci și vizitatorii. Chiar și înaintea deschiderii evenimentului, se pot câștiga premii pe pagina de facebook a evenimentului, unde organizatorii transmit permanent noi detalii. Pe tot parcursul zilei cei prezenți se vor bucura de diverse momente artistice, iar după premierea mașinilor va avea loc și un concert.

Accesul este gratuit, iar cei interesați își pot nota deja adresa: Calea Sagului DN 59 Km 8+700 M Parc Industrial Monlandys, Strada Palermo, Timișoara.

Comentarii

comentarii