Acasă Actualitate Măsură fără precedent. Triaj epidemiologic în școlile din Timiș. Elevi, preșcolari și...

Măsură fără precedent. Triaj epidemiologic în școlile din Timiș. Elevi, preșcolari și profesor cu gripă

863
DISTRIBUIȚI

În școlile din Timiș a avut loc triajul epidemiologic, luni dimineața, pentru a se preveni răspândirea gripei în unitățile de învățământ.

Acest triaj va avea loc zilnic în școli și grădinițe, iar cazurile de îmbolnăviri se vor raporta zilnic la nivelul unităților de învățământ, iar copiii depistați cu manifestări respiratorii vor fi izolați și nu vor frecventa colectivitatea până la vindecare. Normele de igienă personală în școli vor fi respectate cu strictețe, iar toate spațiile destinate desfășurării activităților din cadrul școlilor vor fi dezinfectate, urmând a se limita organizarea de evenimente în unitățile de învățământ.

Luni, în școlile și grădinițele din Timiș au fost descoperiți patru preșcolari cu gripă, doi elevi și un profesor. Din fericire, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș, acești elevi și preșcolari erau deja acasă, iar în unitățile de învățământ s-a făcut deja dezinfecția și dezinsecția necesară.

Au fost descoperiți patru preșcolari cu gripă, care sunt deja acasă de câteva zile, doi elevi și un profesor. Toți se află la domiciliu, sub tratament, iar în aceste școli și grădinițe s-au făcut dezinfecțiile.

Comentarii

comentarii