Acasă Actualitate Maxim 1 leu cafeaua la CJ Timiş!

Maxim 1 leu cafeaua la CJ Timiş!

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş vrea să doteze Palatul Administrativ cu un aparat de băuturi calde nealcoolice, pe care să-l folosească cei care ocupă această clădire sau cei care apelează la serviciile instituţiilor aflate în clădirea Palatului Administrativ. Este vorba despre un metru pătrat, aflat la parterul instituţiei situate pe Bulevardul Revoluţiei, dar şi un metru pătrat pentru un imobil din Lugoj, de pe strada Timişorii, spaţii ce vor fi închiriate, în urma unei licitaţii, celui care aduce aparatul în cauză. În aceste două imobile funcţionează mai multe instituţii publice, cum sunt Consiliul Judeţean Timiş, Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, Avocatul Poporului, ADETIM, Casa de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia de Plăţi pentru Agricultură, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Poliţia Comunitară Lugoj etc., instituţii care rezolvă diversele probleme ale locuitorilor din judeţul Timiş şi municipiul Lugoj. Aşadar, în cazul celor două imobile va fi licitaţie publică, în urma căreia se vor amplasa aparate sau automate de cafea şi alte băuturi calde şi nealcoolice.
Conform caietului de sarcini, suprafaţa ce se va închiria este de un metru pătrat, iar cel care va instala aparatul şi va închiria spaţiul are obligativitatea de a nu majora preţul unui pahar din băutura nealcoolică caldă faţă de cel iniţial, decât cu aprobarea conducerii Consiliului Judeţean Timiş.
Oricum, tot în caietul de sarcini se specifică faptul că preţul unui pahar de băutură nealcoolică caldă, în momentul încheierii contractului de închiriere, nu va depăşi 1,0 lei.
Până zilele trecute era, însă, un automat de cafea în holul CJ Timiş, chiar la parter.
Reprezentanţii CJ Timiş spun că acel automat de cafea a fost montat acolo pe o perioadă determinată, de probă, de către o firmă, în ideea de a vedea dacă angajaţii şi cei care vin la Palatul Administrativ sunt interesaţi de un astfel de aparat.
Au fost interesaţi, aşa că acum se va amplasa un aparat, dar în urma unei licitaţii…

Comentarii

comentarii