Acasă Economic McDonald’s a deschis, la Iulius Mall, cel de al patrulea restaurant din...

McDonald’s a deschis, la Iulius Mall, cel de al patrulea restaurant din Timişoara

2682
DISTRIBUIȚI

McDonald’s România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante, controlat de maltezii de la Premier Capital, a inaugurat cel de-al patrulea restaurant din Timişoara şi a 73-a unitate din România, în urma unei investiţii totale de 2,6 milioane lei.

Noul restaurant McDonald’s, care s-a deschis în Iulius Mall, este al patrulea din Timişoara şi primul restaurant deschis într-un centru comercial din oraş.

„Noul McDonald’s din Timişoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului. Timişoara este unul dintre primele oraşe în care am deschis un restaurant McDonald’s în urmă cu peste 20 de ani şi este, de asemenea, al doilea oraş în care Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a construit o Casă departe de Casă pentru familiile care au copii internaţi pe termen lung în spitalul Louis Ţurcanu. Ne bucurăm să fim prezenţi, începând de anul acesta, şi în Iulius Mall şi promitem să continuăm să fim alături de clienţii din Timişoara şi de comunitatea locală”, spune Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s vine cu o ofertă în ediţie limitată: între 12-14 octombrie, clienţii care cumpără un Big Mac, un McChicken sau o porţie medie de cartofi, primesc un al doilea produs din acelaşi fel din partea casei.

Comentarii

comentarii