Acasă Sport Meci amical pentru FC Timişoara

Meci amical pentru FC Timişoara

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă vor întâlni echipa sărbă FK Cukaricki

Antrenament_01Cum campionatul este întrerupt, având în vedere că au loc meciurile echipei naţionale cu Serbia şi Austria din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, conducerea FC Timişoara a stabilit un meci amical în acest sfârşit de săptămână. Astfel că, timişorenii vor juca împotriva formaţiei FK Cukaricki, de pe penultimul loc în prima ligă a Serbiei.

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15, pe Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara. La această partidă, publicul nu va plăti niciun ban, intrarea fiind liberă. Din echipa timişoreană vor lipsi jucătorii convocaţi la naţionale: Costel Pantilimon şi Gigel Bucur – la Naţionala României, fundaşii Marian Cisovsky, Dare Nibombe, Iasmin Latovlevici, mijlocaşii Artiom Karamyan, Dare Vrsic, Alexandru Curtean, Balasz Borbely şi atacanţii Arman Karamyan şi Dejan Rusic.

Testul de sâmbătă este unul binevenit, mai ales că Timişoara vine după două semieşecuri, cu Mediaş şi Otopeni, când au terminat doar la egalitate partidele, lucru care a nemulţumit pe toată lumea, mai ales că jucătorii antrenaţi de Balint nu au prestat un joc excelent. Acesta a spus că echipa „joacă prost”.

Partida este un bun prilej de a încerca să corecteze unele sincope, chiar dacă unii jucători de bază nu vor fi prezenţi în teren. După partida de duminică după-amiaza, cu Otopeni, când au obţinut un egal după ce au fost conduşi şi au jucat foarte prost, antrenorul Gabi Balint a fost nemulţumit şi a declarat că încă se fac greşeli şi jocul nu convinge, iar în multe ocazii au arătat ca o echipă mediocră.
Liana DACILESCU

Comentarii

comentarii