Acasă Sport Meci de fotbal super-tare, pe Stadionul „Dan Păltinaşanu”: Poli Timişoara – Steaua...

Meci de fotbal super-tare, pe Stadionul „Dan Păltinaşanu”: Poli Timişoara – Steaua Bucureşti

524
DISTRIBUIȚI

medi de fotbal PoliMeci de fotbal super-tare, duminică 18 septembrie, de la ora 20, pe Stadionul „Dan Păltinaşanu”: Poli Timişoara se va confrunta cu super-echipa Steaua Bucureşti.
„Luaţi-va din timp bilete pentru a nu stă la cozi şi haideţi să ne susţinem echipa de fotbal a oraşului! Hai Poli!”, îndeamnă Clubul Poli.  În acest context, merită să dăm opiniile foarte interesante a doi suporteri:  „Marea majoritate a publicului va fi formată din non-suporteri….oameni dornici să vadă turmă lu Becali, iar Timişoara, ca omu’ ăla sărac şi prost …..încearcă să profite cât mai mult pentru a avea cu c să existe….asta nu e cultură fotbalistică…e doar un heirupism românesc care nu duce nicăieri…” (Alexandru).
Seres Gabor „Succes! Păcat de o echipă frumoasă, cu cea mai simpatică galerie. FRF şi LPF, care au desfiinţat şi alte echipe tradiţionale, îşi bat joc de voi. În semn de protest, nu trebuia să va înscriaţi echipa în condiţiile impuse de ei. De ce doar echipele noastre au pornit cu minus?” (Seres Gabor).

Comentarii

comentarii