Acasă Sport Meci greu pentru CSC Pindul Dudeștii Noi, în etapa a XI-a a...

Meci greu pentru CSC Pindul Dudeștii Noi, în etapa a XI-a a seriei a II-a a Ligii a V-a Timiș

DISTRIBUIȚI

În etapa a XI-a a seriei a II-a a Ligii a V-a Timiș, echipa de fotbal din Dudeștii Noi a avut un meci dificil și a obținut un egal: AS FC Inter Foeni – CSC Pindul Dudeștii-Noi 2-2.

Pentru echipa din Dudeștii Noi au marcat Mihai Hurdea și Dani Turbureanu.

”După un meci greu, cu o echipă bună a campionatului nostru, am reușit să aducem acasă doar un punct. Pe o neînțelegere în apărare, oaspeții au reușit să înscrie dintr-o lovitură liberă indirectă din interiorul careului, ca mai apoi după un corner și o greșeală a portarului advers, Mihai a reușit să înscrie la fel dintr-o lovitură liberă indirectă din interiorul careului.

Repriza a doua băieții noștri au început mai bine, însă din nou oaspeții au reușit să înscrie pe un contra-atac. Dar după un corner bătut scurt, și un șut frumos de la linia de tușă a lui Dani, la colțul lung peste portar, am reușit din nou să egalăm.

Așadar un meci frumos, cu multe ocazii de poartă pentru ambele echipe, plin de fair play si cu un arbitraj peste nivelul campionatului.

Deși jocul nu a fost așa cum și-au dorit băieții, merită felicitați pentru efortul depus și pentru dorința și puterea de a reveni de fiecare dată.

Mulțumim și suporterilor prezenți alături de noi și în deplasare, pentru susținere, și îi așteptăm în continuare la fiecare meci”, este mesajul Clubului CSC Pindul Dudeștii Noi Timiș.

 

Comentarii

comentarii