Acasă Sport Meci nebun la Cluj: ACS Poli Timişoara – CFR Cluj, remiză cu...

Meci nebun la Cluj: ACS Poli Timişoara – CFR Cluj, remiză cu 19 cartonaşe

472
DISTRIBUIȚI

cfr cluj poli timisoaraUPDATE: Nicolae Robu: „Nu e deloc rău, dar putea fi şi mai bine”

ACS Poli Timişoara şi CFR Cluj au terminal la egalitate, 2-2. într-o partidă jucată pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, contând pentru etapa a două a Ligii I la fotbal. 

Arbitrul Iulian Dima a acordat nu mai puţin de 19 cartonaşe în acest meci, dintre care 3 roşii, toate primite de cei de la CFR! Trupa lui Rednic a terminat meciul cu 8 jucători pe teren, după ce Florin Costea, Felgueiras şi Deac au fost eliminaţi.

Poli a repetat meciul bun făcut cu Dinamo etapa trecută şi a început meciul în forţă. Szekely a deschis scorul în minutul 8, după o eroare a lui Felgueiras. Costea şi-a lăsat echipa în 10 după ce a primit primul galben destul de uşor, şutând în minge înainte de fluierul arbitrului. Al doilea galben a fost luat după numai 7 minute pentru un fault. Chiar şi aşa, CFR a restabilit egalitatea la începutul reprizei a doua, prin Cadu.

În minutul 70, Felgueiras a comis un fault inutil în careu, pentru care a văzut și el al doile cartonaș galben și, implicit, pe cel roşu. Szekely a transformat lovitura de la 11 metri. Cu doi jucători eliminaţi, CFR a restabilit egalitatea prin Deac, dintr-o lovitură liberă. Acelaşi Deac a fost eliminat 4 minute mai târziu pentru un fault.

Poli nu s-a năpustit asupra adversarilor, preferând să conserve rezultatul. Etapa viitoare, ACS Poli Timișoara va juca pe teren propriu împotriva echipei Gaz Metan Mediaș. 

CFR Cluj: 1 Felgueiras – 2 Velayos, 20 Cadu (cpt), 13 Piccolo, 45 Camora – 11 Maah, 40 Obiora, 5 Voiculeţ, 10 Fl. Costea – 15 Tade, 18 Ogbu
Rezerve: 33. Stăncioiu – 7. Deac, 8. Sepsi, 22. Rada, 23. Djokovic, 29. Batin, 30.Pedro

ACS Poli Timişoara: 1 Claro – 20 Nohai, 13 Scutaru, 30 Şeroni, 19 Marovic – 25 Bărbuţ, 8 O. Petre (cpt), 21 Trandu, 4 Nicola – 16 Boldea, 14 S. Szekely
Rezerve: 22. Coca – 5. Poparadu, 7. Ruiz, 11. Nanu, 17. Keita, 18. Popovici, 55. Al. Petrovic

UPDATE

Nicolae Robu, primarul Timişoarei (şeful instituţiei care este în prezent principar finanţator al echipei ACS Poli), a comentat pe reţeaua de socializare Facebook prestaţia echipei. „Bravo Poli! 2-2 la CFR Cluj nu-i rău deloc, dar… putea fi şi mai bine! Mergem înainte cu fruntea sus! În 05.08.2013, de la ora 19, să umplem Dan Păltinişanu pentru o nouă victorie, de data asta contra Gaz Metan Mediaş! Hai Poli!”, a scris primarul.

Comentarii

comentarii