Acasă Sport Meciul “U” Cluj – FC Caransebeş de sâmbătă, blocat la casele de...

Meciul “U” Cluj – FC Caransebeş de sâmbătă, blocat la casele de pariuri! Antrenorul oaspeţilor şi-ar fi îndemnat jucătorii să piardă

DISTRIBUIȚI

Giovanni PisanoMeciul Universitatea Cluj – FC Caransebeş (4-0) de sâmbătă va intra în ancheta FRF din cauza pariurilor suspecte pe această întâlnire. Gazeta Sporturilor a publicat o anchetă, care îl are în prim plan pe antrenorul celor din Caransebeş, italianul Giovanni Pisano. Sursa citată menţionează că în ancheta autorităţilor vor intra 3 partide din Liga a 2-a (Seria Vest), printre care şi cea dintre Universitatea şi Caransebeş.
Meciul de sâmbăta trecută ar fi fost blocat la casele de pariuri, din cauză că s-au mizat prea mult pe varianta de goluri mai multe înscrise până la pauză. “U” Cluj a dominat copios prima parte, când a marcat la foc automat şi a ratat alte multe ocazii.
“Un om din staff-ul tehnic și-a trimis un cunoscut să mizeze 1.000 de lei la o casă de pariuri pe handicap minus 1”, a spus un apropiat al oaspeţilor. FC Caransebeş se confruntă cu o situaţie fianciară precară, astfel că tentaţia câştigurilor din pariuri este una foarte mare.
*Handicap minus 1 se traduce printr-o victorie la cel puţin două goluri diferenţă.

Comentarii

comentarii