Acasă Actualitate Medic, șef de secție la Spitalul Militar din Timișoara, reținut de DNA...

Medic, șef de secție la Spitalul Militar din Timișoara, reținut de DNA și DGA pentru mită. Sumă uriașă de bani și monede de aur găsite în vila sa

3028
DISTRIBUIȚI

Procurorilor DNA au descins miercuri la Spitalul Militar din Timișoara și la locuința unui medic aflată în zona Mehala.

Medicul Eugen Silviu Posiar, șef al Secției de Medicină Internă în cadrul Spitalului Militar Timișoara, este acuzat că a luat mită pentru a rezolva un dosar de pensionare. Anchetatorii spun că ar primit în urmă cu câteva zile 2.000 de euro de la un investigator sub acoperire, cu promisiunea ca va interveni pentru rezolvarea favorabila a unui dosar de pensionare pe motiv de boală. Medicul a fost reținut de ofițerii de la DGA și dus la audieri la sediul DNA Timișoara. Doctorul Posiar este acuzat că ar fi primit spagă pentru a rezolva mai dosare de pensionare pentru cadre militare.

În urma perchezițiilor, în vila medicului, din cartierul Mehala, procurorii au găsit un seif cu peste 150.000 de euro, mai multe monede din aur și o sumă mare de bani în lei.

Potrivit declarației de avere, Eugen Silviu Posiar detine un teren intravilan de 400 mp, cumpărat în 2016, o casa construită în 2001, de 420 mp, împreună cu soția, doua apartamente, fiecare de 35 mp, cumpărate în 2015 și 2016, o casă de vacanță de 100 mp, cumpărată în 2009 și un autoturism Mercedes din 2012.

Foto: pressalert.ro

Comentarii

comentarii