Acasă Eveniment Medici specialişti ortopezi din Franţa, Germania, Cehia, Ungaria, Serbia şi Rusia vor...

Medici specialişti ortopezi din Franţa, Germania, Cehia, Ungaria, Serbia şi Rusia vor veni la Timişoara

442
DISTRIBUIȚI

Asociaţia pentru Dezvoltarea Ortopediei Timişoara (ADORT), preşedinte prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, şeful Clinicii II de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, va organiza Conferinţa Euroregională „Tehnologii moderne în ortopedie”, la Centrul de Conferinţe al Hotelului Timişoara, în luna octombrie.

Prof. Poenaru a spus că, până acum, şi-au confirmat prezenţa medici specialişti din Franţa, Germania, Cehia, Ungaria, Serbia şi Rusia. Conferinţa va dezbate următoarele tematici: tehnologii moderne în tratamentul herniei de disc, managementul terapeutic complex al plăgilor în ortopedie, cupluri de frecare actuale în artroplastie şi metode altenative de tratament în orotopedie – Tehnica Ilizarov.

"Participarea la conferinţă este benefică pentru invitaţi, fiindcă se vor menţine la curent cu ultimele progrese în domeniul ortopediei, prezentarea cercetărilor în cadrul unui forum de specialitate, colaborarea cu experţi în domeniul ortopediei din Uniunea Europeană şi Federaţia Rusă", a declarat prof. Poenaru. De asemenea, lucrările vor fi publicate în urma recenzării de către Comitetul Ştiinţific Internaţional, în revista ASORIS.

Comentarii

comentarii