Acasă Eveniment Medicii aproape au finalizat necropsia pentru Sebi, copilul găsit mort pe un...

Medicii aproape au finalizat necropsia pentru Sebi, copilul găsit mort pe un câmp din Arad

1567
DISTRIBUIȚI

Analiza specialiştilor în cazul trupului fără viaţă al lui Sebi este aproape finalizată. Medicii au efectuat necropsia stabilind câteva amănunte care duc momentan spre o concluzie dramatică. Cel mai probabil, copilul de 7 ani a murit aşteptând să fie găsit.

Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a dispărut din luna ianuarie. Autorităţile au declanşat căutările în cazul copilului, iar acestea au devenit tot mai ample, pe măsură ce timpul trecea, iar şansele ca Sebi să fie găsit în viaţă scădeau cu fiecare minut. Era frig, ningea, iar temperatura scăzuse sub zero grade. Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat. Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune, nimic nu a dat vreun rezultat. În cele din urmă, autorităţile au abandonat căutările în zona în care dispăruse Sebi, Vânători, judeţul Arad. După două luni, câinii unui cioban

Din păcate, trupul fără viaţă al micuţului a fost descoperit după trei luni, de câinii unui cioban, într-un hăţiş, pe câmp, la doar 9 kilometri de casă. Poliţiştii au ridicat trupul micuţului, iar medicii au început imediat necropsia, pentru a putea afla detaliile morţii sale. Astfel, potrivit unor surse, necropsia parţială a trupului arată că nu a existat acţiune mecanică asupra corpului copilului. De asemenea, moartea nu ar fi fost violenta şi nici nu sunt urme specifice de violenţă pe corpul copilului. Medicii mai trebuie să facă unele analize, însă, din datele preliminare se pare că sărmanul copil a murit aşteptând să fie salvat.

Trupul băiatului a fost găsit într-un hăţiş, la marginea satului. Poliţiştii informează că au fost sesizaţi de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un hăţiş din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil. “Un schelet aici o văzut căţeii la spin. O fi mirosit câinele. Am văzut scheletul, cap, un picior între spini, la vreo patru cinci metri de la margine de la spin înăuntru”, povesteşte ciobanul care a găsit trupul lui Sebi.

“Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să manance fructe de padure si a disparut. Batranul s-a intors cu restul de copii acasa. Un om batran, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la cautari. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare. Nu se stie vestimentatia copilului. Poate să apară hipotermia, ca e foarte frig”, a spus primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, în exclusivitate pentru observatornews.ro, la momentul dispariţiei copilului.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii