Acasă Actualitate Medicii, organizaţiile medicale din Timişoara şi jurnaliştii de sănătate sunt invitaţi să...

Medicii, organizaţiile medicale din Timişoara şi jurnaliştii de sănătate sunt invitaţi să se înscrie la Gala Medica

DISTRIBUIȚI

Medicii, organizaţiile medicale din Timişoara, dar şi jurnaliştii de sănătate (presă scrisă, audio-video şi online) sunt invitaţi să se înscrie la Gala Medica, începând de marţi, 27 martie, până pe 10 mai. Gala este organizată de către Colegiul Medicilor din România. Secţiunile galei sunt:

1.    Proiectul unei asociaţii de pacienţi cu cea mai mare adresabilitate;
2.    Cea mai activă asociaţie studenţească din universităţile de medicină;
3.    Cel mai bun produs şi cea mai bună iniţiativă în domeniul bancar pentru medici;
4.    Premiu pentru inovaţie medicală;
5.    Internet medical (cel mai activ site pentru medici în 2011, blogul anului – medici);
6.    Premiul publicului;
7.    Cel mai bun comunicator.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să trimită un e-mail pe adresa luminita.valcea[at]cmr.ro, cu numele întreg, un CV, categoria la care doresc să participe, motivaţia pentru care o fac şi descrierea proiectului (acolo unde este cazul), articolul sau reportajul video. De asemenea, toţi cei care doresc să semnaleze un caz deosebit, fie medici, pacienţi sau organizaţii, o pot face printr-un simplu e-mail, pe aceeaşi adresă.

După terminarea perioadei de înscriere, juriul, format din reprezentanţi ai Colegiului Medicilor din România, va face trei nominalizări. Acestea vor fi  postate pe site-ul galei, pentru ca publicul vizitator să-şi poată exprima opţiunile prin vot. Persoana sau proiectul care va culege cele mai multe voturi va primi premiul special al publicului.

Comentarii

comentarii