Acasă Eveniment Medicul de la spitalul din Făget, care a primit 100 de euro...

Medicul de la spitalul din Făget, care a primit 100 de euro șpagă, a fost trimis in judecată

1006
DISTRIBUIȚI

Medicul din Faget implicat in luna mai intr-un scandal de coruptie a fost trimis in judecata. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au anuntat ca au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecata în stare de liberatea inculpatului pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Cazul a fost făcut public în luna iunie, când o pacienta din Lugoj insotita de fiica sa a mers peste medic pentru a-si recupera banii pe care i-a dat. Decizia a fost luata de femeie dupa ce starea de sanatate i s-a agravat in ultimele zile. In timpul discutiilor dintre cele doua femei si medic a rezultat ca doctorul a primit nu mai putin de o suta de euro.

 Pe imaginile facute publice, medicul se scuza pentru complicatiile ivite. ”Dumneavoastra mi-ati dat niste bani si saru’mana!”, se aude medicul pe inregistrare.

”Eu i-am spus ca din banii pe care mi i-a dat, i-am spus ca de aici rezolv si cu colegu care…”, mai spunea doctorul.

„Din cuprinsul rechizitoriului rezulta ca inculpatul în calitate de medic primar la Spitalul Orasenesc Faget, în data de 13.05.2019, a primit de la o pacienta in incinta salonului unde se afla internata aceasta, suma de 100 euro, echivalent al conduitei pe care inculpatul s-a obligat sa o adopte – întocmirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu, respectiv efectuarea unei interventii chirurgicale de varice. Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis.”, au anuntat magistratii.

Sursa: LugojInfo.ro

Comentarii

comentarii