Acasă Monden/Lifestyle Medicul lui Michael Jackson şi-a schimbat declaraţia cu privire la moartea megastarului

Medicul lui Michael Jackson şi-a schimbat declaraţia cu privire la moartea megastarului

977
DISTRIBUIȚI

Michael JacksonMedicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, şi-a schimbat declaraţia despre evenimentele legate de moartea regelui muzicii pop, noua sa versiune fiind considerată fundamentală în procesul în care el este acuzat de omor involuntar, notează presa din SUA.
Murray, care pledează nevinovat în procesul care i-a fost intentat, susţine acum că a făcut "o greşeală" în prima declaraţie dată poliţiştilor din Los Angeles. "Firul evenimentelor din ziua morţii lui Michael Jackson prezentat iniţial de clientul meu este greşit. Medicii mai fac şi greşeli, iar asta este ce a făcut şi clientul meu – o greşeală", a declarat avocatul lui Murray.
În prima sa declaraţie, medicul a afirmat că i-a administrat lui Jackson sedativul puternic Propofol la ora 10.50, apoi a lipsit din încăpere câteva minute pentru a merge la toaletă, iar când s-a întors şi-a găsit pacientul inconştient.
Chiar dacă noua declaraţie nu a fost făcută publică, se speculează că principala schimbare din afirmaţiile medicului se referă la faptul că acesta nu şi-ar fi asistat pacientul timp de două minute după ce i-a dat sedativul, aşa cum Murray pretindea iniţial.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii acute cu Propofol.

Sursa: NewsIn

Comentarii

comentarii