Acasă Eveniment Medicul veterinar găsit mort în portbagajul propriei mașini nu avea urme de...

Medicul veterinar găsit mort în portbagajul propriei mașini nu avea urme de violenţă pe corp. Anchetatorii cred că și-ar fi injectat singur în vene o substanță

DISTRIBUIȚI

Un medic veterinar în vârstă de 35 de ani a fost găsit mort în portbagajul propriei maşini. Descoperire şocantă a fost făcută în campusul unei universităţi din Timişoara! Dispariţia bărbatului fusese anunţată de familie în urmă cu patru zile. În plus anchetatorii spun că acesta nu avea urme de violenţă pe corp.

Bărbatul era medic veterinar şi fusese dat dispărut de familie încă de vineri. Plecase de acasă spre Reşiţa, unde avea o şedinţă, iar apoi, tot în interes de serviciu, trebuia să ajungă la Timişoara. Tatăl său a anunţat poliţia, după ce nu a mai primit niciun semn de viaţă de la fiul său, scrie observatornews.ro.

Ieri, maşina a fost zărită în zona campusului Universităţii de Ştiinţele Vieţii din Timişoara. Poliţiştii au făcut o descoperire şocantă în portbagaj. Se pare că bărbatul şi-ar fi curmat singur zilele, folosind o substanţă pe care şi-a injectat-o.

De altfel, nu ar fi la prima tentativă de sinucidere. Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti şi se aşteaptă rezultatele necropsiei. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii