Acasă Actualitate Medicul Virgil Musta explică de ce a ajuns Timișul după o lună...

Medicul Virgil Musta explică de ce a ajuns Timișul după o lună cu doar un caz de coronavirus pe zi să aibă în câteva ore șase pacienți, inclusiv o asistentă

5577
DISTRIBUIȚI

O asistentă medicală de la Spitalul CFR din Timișoara a fost confirmată cu coronavirus, ea fiind unul dintre cei șase pacienți care au ajuns în ultimele ore la spital. Medicul Virgil Musta, șeful Secției Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara a declarat pentru Digi24 că toți au ceva în comun: Nu cred în virus și nu s-au protejat.

Dintre cele șase cazuri din Timiș, cinci sunt din Lugoj, iar unul este cel al asistentei.

Timiș, Arad stăteau bine. În ultimul timp, în Timiș am avut o medie de o persoană nou infectată timp de aproximativ o lună.

Ieri însă am avut șase cazuri, toți au ceva în comun, nu cred că există virusul și nu s-au protejat deloc.

Sper că vom fi responsabili și vom înțelege că e foarte important să ne protejăm, altfel riscăm să nu facă față sistemul de sănătate.

Pentru o nouă pandemie, permanent există viruși noi care sunt descoperiți, echipamentele care îi pot depista sunt mai performante.

Dacă nu suntem responsabili, există riscul ca la un moment dat să ne facem singuri rău. Sunt foarte mulți care aderă la teorii ale conspirației”, a declarat Musta.

Comentarii

comentarii