Acasă Actualitate Melinda, tânăra grav rănită în accidentul din 22 decembrie, a decedat. În...

Melinda, tânăra grav rănită în accidentul din 22 decembrie, a decedat. În urma ei a rămas un copil superb și o familie îndoliată

2385
DISTRIBUIȚI

Melinda Apostol a părăsit această lume, iar în urma ei rămâne un copil minunat, un soț îndurerat și același sistem putred și corupt care ne pune zilnic viețile în pericol

Ziua de 28 decembrie 2017 nu va fi niciodată uitată de familia Apostol, dar și de părinții, rudele și prietenii Melindei Apostol, tânăra din Vladimirescu care a fost victima accidentului de vineri seara, 22 decembrie, din zona Via Carmina. Melinda a plecat în această după amiază pe ultimul drum pe acest pământ, S-a dus în locul său de veci….

Se îndrepta spre casă vineri seara unde o aștepta minunata ei familie, soțul și copilașul cu păr auriu de numai trei ani. „Melinda și soțul ei formau acea familie model, au un copil minunat de trei ani și era bucuria lor. La serviciu, Melinda era un exemplu pentru toți, era o fată, o mamă, un om minunat, un suflet frumos. Chiar a avut un an excepțional din punct de vedere profesional și discutam zilele trecute cu ea pe această temă, mai ales că a fost felicitată oficial de conducerea mare a companiei. Și uite ce nenorocire…”, spun colegii de serviciu ai Melindei.

Accidentată foarte grav după ce un TIR a intrat în coliziune cu mașina pe care o conducea Melinda, tânăra care avea puțin peste 30 de ani s-a stins după patru zile pe un pat de spital. Familia, colegii săi și medicii au încercat să facă totul pentru a o salva, dar niciun efort nu a mai putut să o țină pe Melinda printre noi. Dincolo de tragedie, de durerea familiei și a prietenilor, după ce astăzi Melinda a plecat pe ultimul ei drum, noi rămânem cu aceleași probleme. Rămânem cu același sistem corupt care nici în trei decenii nu a reușit să creeze o infrastructură rutieră demnă de acest secol. Încă în 2017 la noi autotrenurile se plimbă prin sate și comune, avem puțin peste 400 de kilometri de autostradă în toată această țară, care este mare, șoferi obosiți sau grăbiți în goana lor după bani intră pe contrasens, încalcă reguli de circulație și odată cu acestea se pierd vieți omenești pentru că acest sistem putred și corupt nu a fost în stare să genereze ceva mai bun pentru noi.

Melinda este, peste toate cele întâmplate, și o victimă a acestui sistem, un sistem care ne pune zilnic în pericol viețile.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii