Acasă Eveniment Membrii Clubului Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană (DWC) din Banat...

Membrii Clubului Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană (DWC) din Banat – întâlnire în premieră la Lugoj

589
DISTRIBUIȚI

Claudiu George si Alfred KlausClaudiu George, reprezentantul firmei lugojene Microroyal, a fost primit în rândul membrilor clubului

Municipiul Lugoj a găzduit, în premieră, o întrunire a membrilor Clubului Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană (DWC) din Banat.

Evenimentul a fost organizat la iniţiativa lui Alfred Klaus, director al societăţii Werzalit Lemn Tech, şi a lui Claudiu George, reprezentantul firmei lugojene Microroyal. La întâlnire au participat 92 de oameni de afaceri, reprezentanţi ai unor mari companii şi firme din Arad, Timişoara şi Lugoj, vorbitori de limba germană, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai autorităţilor locale. Au fost prezenţi la eveniment: Peter Hochmuth – preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană (DWC) din Banat, şi Siegfried Geilhausen – locţiitorul consulului Germaniei la Timişoara. În cadrul acestei reuniuni, Claudiu George, reprezentantul firmei Microroyal din Lugoj, a fost primit în rândul membrilor Clubului Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană din Banat, club care reuneşte întreprinzători germani, austrieci şi elveţieni. Întâlnirea de la Lugoj (prima organizată, după 12 ani de la înfiinţarea clubului, într-un alt oraş decât cele reşedinţă de judeţ) a debutat cu o vizită la societatea Werzalit Lemn Tech, unde participanţii au fost întâmpinaţi de Stephan Rambacher, managerul general al firmei, după care s-au deplasat la Restaurantul Royal, pentru o întâlnire care a avut ca scop socializarea între membrii clubului şi oamenii de afaceri lugojeni invitaţi la eveniment. Clubul Oamenilor de Afaceri vorbitori de limba germană (DWC) din Banat a fost înfiinţat în anul 2002 şi are ca scop sprijinirea întreprinzătorilor germani, austrieci şi elveţieni care derulează afaceri în Banat.

Comentarii

comentarii