Acasă Actualitate Membrii Clubului Rotary Timișoara, împreună cu echipa Rotaract, au donat sânge, la...

Membrii Clubului Rotary Timișoara, împreună cu echipa Rotaract, au donat sânge, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine

DISTRIBUIȚI

Membrii Clubului Rotary Timișoara, împreună cu echipa Rotaract, au donat sânge, la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine! “Mesajul pe care dorim să îl transmitem în comunitate,  este despre importanța donării de sânge, țunând cont că putem astfel salva vieți!”, a atras atenția Daniel Marcu, președintele Clubului Rotary Timișoara.

La nouă luni de la punerea în funcțiune a microbuzului pentru colecte mobile de sânge, rotarienii au niște statistici frumoase!

Centrul de Transfuzii Sanguine din Timișoara efectuează minim trei deplasări pe săptămâna în comunele și orașele din județul Timiș:   Făget, Biled, Sânnicolau Mare, Deta, Lugoj, etc.

“La fiecare deplasare, sunt în medie 35 de donatori. Asta înseamnă că anul acesta, nu mai puțin de 5.000 de oameni din județ au donat sânge, cu ajutorul acestui microbuz pus la dispoziție de Clubul Rotary Timișoara și de Profi. Valoarea donației a fost de 32.000 de euro”, a concluzionat Daniel Marcu.

Comentarii

comentarii