Acasă Eveniment Membrii Rotary Timişoara se vor confrunta la „Noaptea Bucătarilor”

Membrii Rotary Timişoara se vor confrunta la „Noaptea Bucătarilor”

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 5 mai

Oameni de afaceri, medici, avocaţi, profesori universitari – membri ai Cluburilor Rotary Timişoara – se vor întrece la cratiţă, sâmbătă, 5 mai, pentru a câştiga Polonicul de aur, marele premiu, cu prilejul concursului caritativ internaţional „Noaptea Bucătarilor 2012”, ediţia a IV-a, organizat de către Rotary Club Cetate Timişoara, la restaurantul Primo Piano.

În ediţia din 2011, Polonicul de aur a fost câştigat de Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei. Antonio Pasareli va fi gazda. Gabriela Puşkaş, preşedintele Rotary Cetate, a spus că acum Orza va trebui să îl dea mai departe celui care va câştiga concursul.

La eveniment vor participa invitaţi din Ungaria şi Serbia. „Îi invităm pe cât mai mulţi timişoreni, dar la concurs pot participa numai membrii Rotary. Intrarea va fi 200 de lei”, a mai spus Puşkaş.

Pasareli a precizat că un concurs culinar are următoarele caracteristici: răspândirea culturii gastronomice, care e dincolo de „Hai să ne distrăm!”; schimb de cultură culinară. De asemenea, acesta a declarat că tot ce face Rotary are o importanţă socială deosebită.

Comentarii

comentarii