Acasă Actualitate MENSAVE este prima companie din zona de Vest specializată pe cursuri de...

MENSAVE este prima companie din zona de Vest specializată pe cursuri de prim ajutor avansate, orientate spre companii și populație

DISTRIBUIȚI

Cristian Ghiță și Roxana Popa, alumni ai Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, au inființat cu success compania MENSAVE, companie ce acționeaza în prezent, în zona de Vest a României și nu numai.

“Am reușit să atragem personal calificat care respectă toate formele de legislație și sunt instruiți la cel mai înalt nivel, fiind chiar membrii în echipajele de prim ajutor din Timișoara. De asemenea, manechinele pe care se aplică noțiunile practice de prim ajutor se ridică la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene”, afirmă Cristian Ghiță, CEO, MENSAVE.

În prezent, MENSAVE deține un succes enorm, compania fiind într-un parteneriat chiar și cu o companie din Statele Unite ale Americii. Roxana Popa, Director de Marketing și Co-fondator al companiei afirma “Networking-ul și calitatea serviciilor noastre ne-au ajutat să încheiem un contract major cu o firma din SUA. Contract ce servește la oferirea primului ajutor avansat chiar și peste hotare. Suntem foarte mândri și fericiți de acest concept și speram să venim în ajutorul tuturor oamenilor si companiilor din zona noastra de Vest prin seriviciile noatre.”

În prezent, 8 din 10 români NU știu să acorde primul ajutor, iar conform art. 10 din legea 319 / 14.07.2006 privind securitatea muncii, angajatorul are obligația să ia măsurile necesare pentru acordarea primului ajutor, ținând seama de restul angajaților.

MENSAVE vine în ajutor oferind următoarele servicii:

  1. Cursuri de prim ajutor pentru companii;
  2. Cursuri de prim ajutor pentru populație;
  3. Cursuri de prim ajutor pediatric pentru parinți și copii;
  4. Cursuri de prim ajutor pentru medicii stomatologi.

Mai multe detalii despre serviciile lor si următoarele cursuri pentru populație, le puteti afla pe site-ul companiei www.mensave.ro.

De asemenea îi puteți găsi și pe facebook la pagina MENSAVE sau pe Instagram cu numele MENSAVE.

Comentarii

comentarii