Acasă Actualitate „Şmenul” de la Târgul de Crăciun – adus în discuţie doar de...

„Şmenul” de la Târgul de Crăciun – adus în discuţie doar de Ciprian Jichici

376
DISTRIBUIȚI

Comercianţii care au participat la Târgul de Crăciun de la Timişoara au fost obligaţi de Direcţia de Comunicare din primărie şi de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara să facă donaţii în loc să plătească chirii către Primăria Timişoara. Pentru a vinde marfa, comercianţii au fost obligaţi să facă sponsorizări cuprinse între 4.000 şi 6.000 de lei, în funcţie de marfa vândută.

În momentul în care ZIUA de Vest a făcut publică „Afacerea” Targul de Crăciun, mai mulţi aleşi locali s-au bătut cu pumnul în piept că vor cere lămuriri. La plenul consiliului local de marţi, 28 februarie, Radu Ţoancă, PSD, Adrian Pau, PDL, şi Vasile Moldovan, PNŢCD, au tăcut mâlc şi nu au făcut nici o interpelare pentru clarificarea situaţiei.

„Vreu să ştiu câte sponsorizări s-au făcut”

Ciprian Jichici- consilier local PNL- a fost singurul ales local care a pus problema sponsorizării pe tapet. „Vreau să ştiu până la plenul viitor câţi comercianţi au sponsorizat Casa de Cultură la Târgul de Crăciun. Mai vreau să ştiu şi dacă aceşti comercianţi au fost condiţionaţi de aceste sponsorizări”, a spus tranşant Ciprian Jichici. Alesul local PNL a afirmatl înainte de această întîlnire a consiliului local, că este posibil să se lase şi cu plângeri penale pentru că problema este destul de gravă.

 

Comentarii

comentarii