Acasă Actualitate Merită să cumperi un iPhone 13 Pro: avantaje și dezavantaje ale acestui...

Merită să cumperi un iPhone 13 Pro: avantaje și dezavantaje ale acestui model

DISTRIBUIȚI

iPhone 13 Pro a sosit în septembrie 2021, alături de iPhone 13 sau iPhone 13 Mini și iPhone 13 Pro Max. O nouă familie de smartphone-uri în care se află acest telefon, cu mai multe opțiuni de memorie, culori diferite și aspectul premium obișnuit al mărcii Apple.

În paragrafele următoare vă vom spune mai multe despre iPhone 13 Pro: care este cel mai bun și cel mai rău lucru al acestui smartphone, care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării lui sau care sunt principalii săi rivali sau alternative de pe piață dacă ezităm între mai multe modele disponibile și nu știm pe care să îl cumpărăm.

Descriere de bază

iPhone 13 Pro este un telefon mobil lansat în septembrie 2021 și disponibil în patru versiuni diferite de stocare, de la 128 GB la 1 TB, pentru cei care doresc să salveze mii și milioane de fotografii. Un telefon care nu se potrivește tuturor bugetelor (are un preț de peste 1.000 de euro pentru toate modelele) și nu este o înnoire completă a generațiilor anterioare, dar are îmbunătățiri în toate aspectele, mai ales în ceea ce privește camera foto și autonomia telefonului, care promite mai multe ore de utilizare fără încărcător.

Până la 22 de ore de autonomie a bateriei cu redare video și o cameră foto triplă cu un teleobiectiv care ne permite să fotografiem de la distanță fără a pierde niciun detaliu. În plus, toate modurile obișnuite ale iPhone, cum ar fi un mod pentru a face fotografii pe timp de noapte și în condiții de iluminare slabă, modul portret etc.

În plus, ca de obicei în telefoanele Apple actuale, avem o serie de caracteristici sau funcții precum posibilitatea de a efectua apeluri FaceTime sau apeluri video, utilizarea Apple Pay atât pentru plata online cât și în unități fizice sau utilizarea iOS ca sistem de operare care nu oferă acces la toate aplicațiile App Store sau la toate serviciile precum iCloud etc.

Ce e bun și ce e rău la acest telefon

Printre avantajele lui iPhone 13 Pro se numără o îmbunătățire notabilă a bateriei telefonului în comparație cu alte telefoane mobile anterioare ale mărcii. Utilizatorii de iPhone s-au plâns întotdeauna de durata de viață a bateriei, iar aici Apple a îmbunătățit acest aspect, deși este încă mult în urma altor mărci și încă nu are o performanță remarcabilă la acest aspect.

Camera foto a telefonului este bună și rămâne unul dintre punctele forte ale majorității telefoanelor Apple. În plus, ecranul telefonului folosește tehnologia ProMotion, care vă permite să modificați rata de reîmprospătare pentru a economisi bateria fără a fi nevoie să atingeți nimic manual.

În ceea ce privește partea negativă, iPhone 13 Pro, la fel ca majoritatea telefoanelor mărcii, nu este un telefon pentru toată lumea. Există smartphone-uri concurente mult mai accesibile și cu caracteristici similare. În plus, faptul că nu vine cu un încărcător este, de asemenea, un dezavantaj pentru mulți utilizatori.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai frecvente întrebări pe care ni le putem pune dacă ne vom cumpăra acest telefon mobil Apple? Care sunt cele mai frecvente întrebări despre iPhone 13 Pro? Versiuni, modele, finisaje sau ce este inclus în cutie.

Ce finisaje și versiuni există?

Pentru iPhone 13 pro există cinci finisaje diferite în cinci culori: auriu, grafit, albastru alpin, verde alpin și argintiu. În plus, cinci opțiuni de stocare diferite: 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB, în funcție de cât spațiu aveți nevoie.

Pot trimite date de pe un iPhone vechi?

Da, putem sincroniza atât noul telefon Apple, cât și cel vechi cu iCloud, iar de aici transferăm automat toate datele pe noul smartphone, fără a fi nevoie să vă copiem contactele unul câte unul sau să vă trimitem fotografiile.

Vine cu un încărcător?

Nu. iPhone 13 Pro, la fel ca și iPhone 13 Pro Max, nu vine cu un încărcător de alimentare sau cu EarPods. În schimb, cutia conține doar un cablu de încărcare rapidă USB-C la Lightning, compatibil cu încărcătoarele USB-C obișnuite sau cu porturile de calculator. Cu intenția, conform mărcii, de a reutiliza adaptoarele de alimentare și căștile pe care le aveți, dacă sunt compatibile cu modelul.

 

Comentarii

comentarii