Acasă Actualitate Meritocrația dă pe dinafară, în Primăria Timișoara

Meritocrația dă pe dinafară, în Primăria Timișoara

668
DISTRIBUIȚI

Pentru serviciile aduse Culiță Chiș a fost onorat de primarul Nicolae Robu la rang de director general al Direcției Generale Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilități, fosta Direcție Edilitară. Același primar a împărțit Direcția Patrimoniu în două direcții, pentru ca fostul consilier personal, Florin Răvășilă să devină și el director.

”Nu era mai bine ca primarul să demareze un proces de rotație al personalului privilegiat, în funcția de City manager timp de o lună, pentru ca acestora să le crească salariul, iar mai apoi să revină pe posturile lor cu salariul mărit!

La cum arată orașul astăzi (gunoaie, beznă, lipsa spatiilor verzi, piste de biciclete și trotuare sub orice critică, transportul public în comun o rușine, etc) acești “specialisti” din Primăria Municipiului Timișoara în frunte cu distinsul nostru primar, pentru care alegerile locale din 2020 sunt deja câștigate, ar trebui să aducă bani de acasă! Nu să le crească salariile!

Și uite așa creștem taxele în 2019 pentru a susține niște salarii nejustificate în raport cu munca depusă și cu realizările instituției de pe C. D. Loga nr. 1

Rușine să vă fie pentru că vă bateți joc de oraș și de timișoreni!”, spune Alex Mihai Dascălu.

Comentarii

comentarii