Acasă Actualitate Mersul trenurilor în judeţul Timiş: Întârzieri de maxim 30 de minute şi...

Mersul trenurilor în judeţul Timiş: Întârzieri de maxim 30 de minute şi două trenuri anulate

448
DISTRIBUIȚI

Avertizarea cod galben de ninsori emisă de meteorologi pentru judeţele din vestul ţării este valabilă până joi seara, la ora 18.00. Ninsorile şi viscolul au afectat şi circulaţia trenurilor. Astfel, trenurile care vin înspre Timişoara, trenurile care pleacă din capitala Banatului şi cele aflate în tranzit înregistrează întârzieri între 10 şi 30 de minute. Mai mult, un trec InterRegio şi unul InterCity au fost anulate.

Conform biroului de informaţii de la Gara de Nord din Timişoara, trenul InterRegio 1695, din direcţia Bucureşti Nord, a sosit la Timişoara cu o întârziere de 30 de minute. Trenul InterRegio 594, care trebuia să plece de la Timişoara înspre Bucureşti, la ora 15.35, a fost anulat. De asemenea, a fost anulat şi trenul InterCity 361, între Belgrad şi Bucureşti, via Timişoara.

Potrivit situaţiei anunţate de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, la nivel naţional, din cele 1.947 de trenuri de călători au fost anulate 197, fiind închise cinci linii de circulaţie, pentru deszăpezire.

Comentarii

comentarii