Acasă Actualitate Mesaj dramatic al Fundației Pentru Voi Timişoara, în pandemia Covid19: ”Avem nevoie...

Mesaj dramatic al Fundației Pentru Voi Timişoara, în pandemia Covid19: ”Avem nevoie de donații!”

2103
DISTRIBUIȚI

În cumplita pandemie Covid19, Fundaţia Pentru Voi Timişoara se străduieşte din răsputeri să mențină în funcțiune cele 6 locuințe protejate, care sunt acasă pentru 27 de persoane cu dizabilități intelectuale.

De aceea Fundația Pentru Voi transmite un mesaj dramatic: Avem nevoie de donații!

Multe dintre ele nu mai au părinți, iar Fundația Penru Voi le e și tutore și nu se pot îngriji singure. Au nevoie de îngrijire și supraveghere permanentă, pe lângă asigurarea hranei, a dezinfectanţilor, a produselor de curățenie.

”Știu că toată lumea donează pentru spitale acum și e firesc, pentru că salvarea vieții și vindecarea bolnavilor sunt prioritare.

Dacă puteți să ne sprijiniți, vă mulțumim! Orice ajutor este binevenit!
Să ne ajute Dumnezeu pe toți să trecem cu bine peste această perioada!”, îndeamnă Laila Onu, directorul Fundației Pentru Voi.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metodă de plată ”Online prin card bancar„ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăti.

 Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Comentarii

comentarii