Acasă Politica Mesajul ALDE Timiș către cetățeni, în ultima zi a campaniei electorale pentru...

Mesajul ALDE Timiș către cetățeni, în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale 2020

920
DISTRIBUIȚI

În finalul campaniei electorale pentru alegerile locale, ALDE Timiș atenționează că liberalii și democrații cred în libertatea individuală şi democrație! ”De aceea indiferent de vârsta ta, de profesia ta, de religia ta, de orientarea ta politică, reprezinți o rotiță importantă fără de care sistemul administrativ nu ar putea funcționa corect. Prin urmare, în 27 septembrie e timpul tău să le arăți că puterea stă în mâinile tale, de aceea trebuie să ieși la vot”, îndeamnă ALDE Timiș.

Marian Coandă, secretarul coordonator al ALDE Timiș, candidat pentru funcția de consilier județean, a transmis mesajul partidului în ultima zi a campaniei electorale:

”Dragi cetățeni, am ajuns la sfârșitul campaniei, în care v-am prezentat ceea ce ne-am dori să realizăm împreună cu dumneavoastră. V-am prezentat proiecte sustenabile și oameni capabili să îndeplinească  aceste proiecte, fiind convinși că dumneavoastră veți alege varianta cea mai bună pentru următorii patru ani.

Nu promitem, ci vom face împreună pentru dumneavoastră. Și doar printr-o administrație publică locală cu oameni competenți în funcție se poate realiza, fiindcă se face pe bani publici și tocmai din acest motiv trebuie să se țină cont de nevoile fiecărui cetățean. De aceea votați oamenii capabili care să pună proiectele în practică.

Ce ar fi un partid fără alegătorii săi?

Ce ar fi un județ fără oameni muncitori care plătesc taxe?

Ce ar fi un oraş fără tineri plini de entuziasm, creativitate şi viziune? Dar fără oameni trecuți prin viață care oferă îndrumare generațiilor care vin puternic din spate?

Nimic! Noi, cei de la ALDE Timiş, susținem ideea că evoluția unei comunități nu se întâmplă datorită conducătorilor, ci datorită ție!

Noi credem în libertatea individuală şi democrație!

Indiferent de vârsta ta, de profesia ta, de religia ta, de orientarea ta politică, reprezinți o rotiță importantă fără de care sistemul administrativ nu ar putea funcționa corect.

În 27 septembrie e timpul tău să le arăți că puterea stă în mâinile tale.

Soluționarea nevoilor unei comunități nu se tranzacționează politic.
Astăzi cetățenii vor soluții clare și sustenabile pentru rezolvarea nevoilor comunității.

Pentru a avea soluții clare și sustenabile trebuie să ai în spate o echipă care să identifice nevoile comunității, să întocmească proiecte croite pe nevoile comunității și să identifice sursele de finanțare.

După aceea, să ducă proiectele până la capăt, inclusiv până la întocmirea caietelor de sarcini necesare licitațiilor publice privind proiectarea și execuția.

Este limpede că pentru aceasta trebuie să ai specialiști, nu cumetrii, nu doar oameni cu promisiuni și partide în spate.
Alege un partid cu proiecte pentru cetățeni și oamenii săi care le înfăptuiesc!”

Comentarii

comentarii