Acasă Actualitate Mesajul de adio al unui timișorean pentru medicul Marian Gașpar: ”Justiția mi-a...

Mesajul de adio al unui timișorean pentru medicul Marian Gașpar: ”Justiția mi-a anulat șansa la viață”

DISTRIBUIȚI

”Publicați mesajul meu. Eu voi muri! Să rămână mesajul”, ne-a scris un timișorean disperat. Disperat, pentru că singurul om care îl poate salva, medicul Marian Gașpar, este împiedicat de justiție să-l opereze. Și să-i salveze viața.

Timișoreanul era programat astăzi să fie operat de şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara. Marian Gașpar a fost însă reținut în data de 27 septembrie, în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurorii DGA că ar fi cerut mită. În ciuda numeroaselor apeluri de la pacienți dar și medici de renume din România și din întreaga lume, medicul nu a fost eliberat condiționat și lăsat să salveze în continuare vieți.

Mesajul timișoreanului:

”Domnule profesor GAȘPAR MARIAN,

Buna ziua,

A, nu este buna deloc pentru mine și familia mea care în 19.10.2022, eram programat la dumneavoastră, pentru intervenția chirurgicală, de bypass coronarian dar pe care, justiția mi-a anulat-o și m-a trimis în mâna destinului care nu a fost drept cu mine.

De ce?! Știți, de ce?! Pentru că dumneavoastră domnule profesor GAȘPAR, când alții m-au trimis acasă să îmi aștept sfârșitul, ați avut curajul acela nebun de care eu m-am legat al dracului de tare, de a spune că mă operați și nu mi-ați spus că o pot mierli.

Acum domnule profesor GAȘPAR, simt că vine sfârșitul pentru că echipa d-voastră nu au curajul ăla nebun sa opereze un obez cu multe complicații.😭😭😭

Da, domnule profesor GAȘPAR, m-am reîntors de unde am plecat de la NICIO ȘANSĂ! 😭😭😭

Domnule profesor GAȘPAR, vreau ca postarea mea sa rămână și după ce nu voi mai fi aici pe lumea asta (curând…) și să ajungă la d-voastră și să va rog să rămâneți cu același curaj nebun și cu dorința orbida de a SALVA!

Îmi iau rămas bun, domnule profesor GAȘPAR!”

Comentarii

comentarii