Acasă Sport Metalul Reșița are obiectiv să se situeze printre primele șase locuri

Metalul Reșița are obiectiv să se situeze printre primele șase locuri

583
DISTRIBUIȚI

Rosso-nerrii au început antrenamentele sub ”bagheta” lui Daniel Oprița

Lotul fotbaliștilor de la CSM Metalul Reșița a efectuat primul antrenament, după vacanţă, în Valea Domanului. Staff-ul tehnic al echipei unul format din antrenor principal, Daniel Opriţa, și antrenor secund, Cristian Apostol.

Preşedintele clubului e Jean Turmacu. Lotul actual este format din 31 de jucători, care au fost coordonaţi, la acest prim antrenament, de Opriţa şi Apostol. Opriţa a efectuat antrenamentul umăr la umăr cu jucătorii, dând astfel un exemplu de angajament la efort. Conform declaraţiei lui Opriţa, din lot au plecat Plecanciuc, Szabo, Vădrariu şi Murgoci, iar cu Nogo şi cu Vaştag se mai duc tratative. În Valea Domanului, au venit şi jucători noi, în probe. Printre nou-veniţi se numără Dubei şi Artimon, de la FC Caransebeş, şi Fuchs, de la Giarmata. Sunt câţiva jucători tineri din Liga a treia-, este şi un jucător din Serbia, însă, Opriţa va decide cine rămâne în lot, după antrenamentele din această săptămână.

„Sperăm să facem o echipă bună, să găsim jucătorii de care avem nevoie, pentru că au plecat câţiva şi trebuie să-i înlocuim, poate să găsim unii mai buni decât cei care au fost, a declarat fotbalistul-antrenor, Daniel Oprița. Pe unii nu i-am mai ţinut noi, unii nu au mai vrut să-şi prelungească contractele. Avem jucători în probe, săptămâna aceasta trebuie să vedem ce oprim. Sunt jucători din divizia C, sunt tineri, pentru că avem nevoie de jucători sub 21 de ani. Deocamdată, facem aici cantonamentul, după aceea să vedem dacă plecăm undeva, poate pe afară, dacă nu, la Bucureşti, la Mogoşoaia, încă nu s-a hotărât, să vedem care sunt preţurile. Cât privește adversarii, o să fie greu, ca în fiecare an. Mereu, când te baţi la promovare se găsesc echipe candidate. Avem Timişoara, care, normal, e favorită, a venit din Liga întâi şi are şi un buget mai mare, jucători mai buni, Vâlcea. Eu sunt un antrenor tânăr şi-mi doresc cât mai mult, chiar, dacă se poate, locul întâi. Eu acolo ţintesc. Să vedem dacă se poate”.

Daniel Opriţa a mai precizat că atât timp cât va fi antrenor, nu va fi şi jucător, pentru că este dificil să combini amândouă poziţiile. Un antrenor trebuie să aibă o viziune a jocului, să aibă autoritate, crede tânărul selecționer.

Comentarii

comentarii