Acasă Actualitate ”Mi-e rușine cu Robu! Orașul Timișoara” – mesaje pe coșurile de gunoi...

”Mi-e rușine cu Robu! Orașul Timișoara” – mesaje pe coșurile de gunoi din oraș

1546
DISTRIBUIȚI

Campania electorală a început. Și nu are nici un fel de limite. De câteva zile, mai multe „stickere” cu mesajul ”Mi-e rușine cu Robu!” au apărut pe coșurile de gunoi din Timișoara. Mesajul poartă semnătura ”Orașul Timișoara”, prin urmare primii care au reacționat au fost colegii noștri de la publicația cu același nume.

” Unele persoane cu un grad de inteligență scăzut s-au gândit să folosească numele ziarului nostru pentru a semna câteva „stickere” lipite pe coșurile de gunoi din Timișoara. Este adevărat că nu suntem de acord de multe ori cu cele spuse sau făcute de Nicolae Robu, și de foarte multe ori suntem critici la adresa lui, cum de altfel e și normal să fim, dar niciodată nu ne-am permite să ieșim public cu asemenea porcării, precum „stickerele” din imaginea de mai jos.

Faptul că noi, atât cei de la Orașul Timișoara (Facebook, Instagram, Site), cât și colegii jurnaliști de la celelalte publicații, fie locale fie naționale, criticăm destul de des lucrurile făcute greșit de administrația locală și derapajele acesteia nu înseamnă că suntem pro sau împotriva unei persoane sau a unui partid – rolul natural și firesc al presei este de a comenta aspecte ale vieții orașului, județului, zonei și țării, pentru a le îndrepta sau îmbunătăți.

Nu ni se pare însă firesc să fie folosit numele ziarului nostru într-o campanie de denigrare împotriva unui om care, cu bune și cu rele, este încă primarul în exercițiu al orașului. Dacă un grup de interese dorește să-l înlăture pe Nicolae Robu de la conducerea orașului, există și metode legale – de la plângerile făcute la DNA, DIICOT și alte organe ale statului până la referendum local pentru demiterea primarului… fără a folosi identitatea ziarului nostru, identitate clădită pe parcursul ultimilor opt ani doar prin muncă.

Condamnăm ferm astfel de manifestări de manipulare a opiniei publice, vom reclama organelor specializate existența materialelor respective și vom urmări firul întâmplărilor până vom găsi persoanele care încearcă se să folosească de identitatea noastră pentru a servi interesele unor grupuri de manipulare existente în oraș”, transmite conducerea orasultimisoara.ro.

Comentarii

comentarii