Acasă Actualitate Miercurea de știință, cu Mădălin Bunoiu și invitații săi, la librăria La...

Miercurea de știință, cu Mădălin Bunoiu și invitații săi, la librăria La Două Bufnițe Timișoara

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 21 februarie 2024, de la ora 18.00, la librăria independentă La Două Bufnițe Timișoara, din Piața Unirii nr. 11, intrare de pe Matei Corvin), va avea loc ”Miercurea de știință” cu Mădălin Bunoiu și invitații săi.

”După o oarecare pauză, reluăm un proiect care îmi este foarte drag și pe care îl consider foarte util din perspectiva promovării științei – „Miercurea de știință cu Mădălin Bunoiu și invitații săi”.

Le mulțumesc celor „două bufnițe” – Oana Maria Doboși și Raluca Selejan dar și partenerului nostru, Editura Humanitas (Gabriela Maaz), pentru acest nou început.

Vă așteptăm mâine, de la ora 18.00, la un dialog alături de Neculai Eugen Seghedin pe o temă mai mult decât interesantă – cum să discutăm cu un negaționist al științei”, a spus Mădălin Bunoiu, prorectorul UVT.

Tema întâlnirii va fi ”Argumentul științific, de la Gheorghe Asachi până astăzi”. Invitat: prof. dr. ing. Eugen Seghedin.

Cărțile de la care pornesc discuția sunt:

Cum să discuți cu un negaționist al științei. De ce cred unii că Pământul e plat și alte teorii ale conspirației de Lee McIntyre, traducere şi note de Iulian Comănescu, Editura Humanitas, 2023
Gheorghe Asachi – un spirit enciclopedic, editor prof. univ. dr. ing. Eugen Seghedin.

Miercurea de știință cu Mădălin Bunoiu și invitații săi este un eveniment organizat de Editura Humanitas în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara și librăria independentă La Două Bufnițe.

 

Comentarii

comentarii