Acasă Eveniment Miercuri, din nou peste 100 de timișeni au fost prinși fără mască....

Miercuri, din nou peste 100 de timișeni au fost prinși fără mască. O persoană carantinată nu a fost găsită acasă, iar altele patru nu au respectat „carantina de noapte”

211
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 13 octombrie, polițiștii din Timiș au continuat să verifice modul în care timișenii respectă măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. Au fost controlate, împreună cu jandarmii, pompierii și inspectorii de muncă, 290 de forțe de ordine în total, peste 100 de societăți comerciale și 90 de mijloace de transport în comun. Dintre cele peste 2.500 de persoane legitimate, 112 au fost amendate, cele mai multe pentru că nu purtau masca în locurile în care aceasta este obligatorie.

„Dintre acestea 107 sancțiuni în valoare de 35.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, o sancțiune în valoare de 2.500 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsura carantinării și 4 sancțiuni în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, explică reprezentanții IPJ Timiș.

Controalele de acest gen vor continua și în următoarele zile.

 

Comentarii

comentarii