Acasă Monden/Lifestyle Mihaela Belciu: „Nu am fost niciodata iubita lui Stelian Ogică”

Mihaela Belciu: „Nu am fost niciodata iubita lui Stelian Ogică”

DISTRIBUIȚI

Mihaela BelciuÎn urmă cu aproximativ o lună, celebrul jucător de loto 6/49, Stelian Ogică, se mândrea cu noua lui cucerire, este vorba despre o frumoasă cântăreaţă de muzică populară din Banat. Ogică spunea atunci că Mihaela Belciu este aleasa inimii lui. Acum, după aproape o lună, cântăreaţa de muzică populară s-a hotărât să vorbească pentru prima oară despre această presupusă relaţie a ei cu Stelian Ogică.

„Nu am fost niciodată iubita acestui om”

Mihaela Belciu spune că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fostul ei soţ . ” Mi-am construit o carieră şi oamenii cu adevarat importanţi pentru mine ştiu cine sunt cu adevarat. Am ajuns, totuşi, în situaţia disperată de a scrie aceste rânduri, în primul rând pentru oamenii dragi mie, care sunt realmente afecataţi de tot ce se spune despre mine în presă. Am sentimentul că trăiesc viaţa unei  altei femei în acest moment. Am ajuns în această situaţie disperată întrucât eu nu am acceptat o relaţie sentimentală şi profesională cu Stelian Ogică. Nu am avut nimic cu el personal, au existat într-adevăr câteva întâlniri strict pe discuţii profesionale, care însă nu s-au concretizat . Totul s-a întors împotriva mea şi domnul Ogică a început să spună tot felul de lucruri neadevărate despre mine, pe posturile de televiziune şi în ziare. De fapt, eu am o relaţie de 11 ani cu fostul meu soţ, Nicuşor Tunea, de care m-am despărţit acum 7 ani, dar cu care am ţinut legătura şi am colaborat profesional şi cu care, de aproape o jumătate de an, am reînnodat şi o  relaţie intimă . Când mi-am dat seama ce fel de om este Stelian Ogică şi care sunt intenţiile lui reale, nu i-am mai răspuns la telefon , ba, mai mult, mi-am schimbat numărul de telefon”, spune interpreta de muzică populară Mihaela Belciu.

Mihaela Belciu“Am făcut sex cu Mihaela Belciu, la Pensiunea Casa Tania”

Stelian Ogică: “ Eu chiar am vrut binele acestei femei, de care eram şi îndrăgostit şi cu care speram să-mi petrec restul vieţii. Am vrut să o ajut în cariera ei muzicală, tot timpul am vorbi numai de bine despre ea. Mă miră faptul că acum ea nu mai recunoaşte că am fost iubiţi. Tot timpul mă suna şi îmi povestea cât de dor îi este de mine şi cât de mult mă iubeşte. Am înţeles şi eu că acum are o relaţie cu fostul şoţ şi nu mai vrea să recunoască nimic. Ea a dormit şi a făcut sex cu mine la pensiunea Casa Tania din Timişoara, de pe strada Chişodei. Cel mai mult regret că din cauza ei mi-a fost suspendat permisul la Timişoara” spune Stelian Ogică.

„Mihaela Belciu venea în camera lui Ogică pe la 2 dimineaţa”

Angajaţii pensiunii unde a fost cazat Stelian Ogică susţin varianta jucătorului de loto. ”Ogică a fost cazat la noi în două rânduri, o dată a stat 4 zile şi dată 5 zile. Am văzut-o de mai multe ori pe Mihaela Belciu, pe la 2 dimineaţa, cum urca împreună cu Stelian Ogică în camera acestuia. Ce au făcut însă aceştia acolo eu nu pot şti” spune unul dintre angajaţii pensiunii unde a fost cazat Stelian Ogică.
 

Comentarii

comentarii