Acasă Actualitate Miliardarul Ion Țiriac a descins cu elicopterul într-un oraș din Timiș

Miliardarul Ion Țiriac a descins cu elicopterul într-un oraș din Timiș

DISTRIBUIȚI

Miliardarul Ion Țiriac a aterizat cu elicopterul pe terenul de fotbal din Jimbolia. El s-a întâlnit cu primarul localității, care impresionat de vizita miliardarului, a dezvăluit planurile pe care le are Ion Țiriac pentru orașul Jimbolia, fiind foarte impresionat de acestea.

”În 21 aprilie am avut plăcerea să mă întâlnesc pentru a doua oară în această săptămână cu domnul Ion Țiriac.

Această întâlnire nu a fost doar o simplă conversație, ci un prilej de a explora posibilități de colaborare între orașul nostru și Fundația Ion Țiriac. Viziunea comună pe care o împărtășim este aceea de a realiza proiecte educative care să schimbe viețile copiilor și tinerilor din Jimbolia, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare personală.

În calitate de primar, mă angajez să lucrez îndeaproape cu Fundația Ion Țiriac și să punem în aplicare aceste proiecte, pentru a construi împreună un viitor mai strălucit și mai prosper pentru Jimbolia. Sunt mândru să vă reprezint interesele și să fiu alături de voi în această călătorie minunată.

Împreună, să fim încrezători în forța comunității noastre și să facem din Jimbolia un exemplu de succes și progres pentru generațiile care vin”, a declarat Postelnicu Darius Adrian, primarul orașului Jimbolia.

Comentarii

comentarii