Acasă Eveniment Militarul care ameninţă că se aruncă pe fereastră de la etajul 7...

Militarul care ameninţă că se aruncă pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din Timişoara stă de 20 de ore pe pervazul geamului, iar negocierile continuă

DISTRIBUIȚI

Marius Costea, plutonier major la Unitatea Militară din Chişoda, în vârstă de 37 de ani,  ameninţă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din Calea Șagului din Timișoara. Bărbatul nu a renunţat la acest gest nici peste noapte. Vineri dimineaţă, el stă în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile pentru a-l determina să renunţe la acest gest continuă. 

Potrivit IPJ Timiş, barbatul încă stă, vineri dimineaţă, pe pervazul geamului şi nu a renunţat la gestul extrem.

Astfel, negocierile pentru a-l determina să renunţe continuă.

Un bărbat de 37 de ani ameninţă, de joi dimineaţă, că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara, aflat pe Calea Şagului. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara, şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Comentarii

comentarii