Acasă Economic Millennium Bank lansează Contul de salariu, cu zero comisioane

Millennium Bank lansează Contul de salariu, cu zero comisioane

426
DISTRIBUIȚI

Millennium Bank a lansat noul Cont de salariu, cu zero comisioane pentru produsele şi serviciile ataşate contului, destinat clienţilor care îşi transferă în mod regulat salariul la bancă. Contul este disponibil în lei şi are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum şi pentru două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit ataşat contului.
„Contul de salariu este un produs nou, care completează oferta Millennium Bank pentru persoane fizice şi contribuie la îndeplinirea misiunii noastre de a dezvolta relaţii pe termen lung cu clienţii băncii”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „Acest cont este o soluţie flexibilă care permite o administrare foarte avantajoasă şi facilă a veniturilor lunare, prin instrumente moderne, cum ar fi cardurile de debit cu cip şi serviciile Internet Banking şi Call Center”, a adăugat Eliza Erhan.
Clienţii pot beneficia de diverse alte produse ataşate Contului de salariu, cum ar fi conturi curente în valută cu comision de administrare mai mic cu 50% faţă de preţul standard şi descoperit de cont de maximum trei salarii.
 

Comentarii

comentarii