Acasă Actualitate Mini-centru de închirieri de biciclete la Timişoara

Mini-centru de închirieri de biciclete la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Iubitorii drumeţiilor pe 2 roţi au la dispoziţie de câteva săptămâni un mini-centru de închirieri de biciclete  la Timişoara. Demersul este unul unic în oraş, deocamdată, şi se adresează în principal bicicliştilor… fără bicicletă. Lansat de firma de curierat pe biciclete Velospeed, centrul pune la dispoziţia doritorilor un set de 12 biciclete din categoria hobby (MountainBike CAPRINE GREENWAY, nu din cele ieftine!) , numai bune pentru ture prin oraş şi prin apropierea Timişoarei. Mai mult, pentru ca mica excursie să fie şi mai antrenanta, VeloSpeed organizează o drumeţie ce implică pedalarea…  pe Bega. „Închiriezi bicicleta, faci o tură până la Remetea, cobori şi acolo te dai cu barca, vâsleşti pe Bega“, a explicat Laszlo Pecka-Peter, iniţiatorul mini-centrului de închirieri de biciclete din Timişoara. Laszlo Pecka-Peter oferă, pe lângă bicicletele propriu-zise, şi asistenţa cuvenită: „Dacă se formează un grup din 10-12 biciclişti, eu le sunt ghid pentru diverse trasee din oraş sau din jurul Timişoarei, trasee ce se potrivesc  mersului pe bicicletă“.
Centrul de închirieri de biciclete se află în zona Circumvalaţiunii (vizavi de Timco). Doritorii îşi pot rezerva bicicleta la numărul de telefon 0745.354.684.
Preturile pentru închirierea bicicletelor nu este nici foarte mare, nici mic, dar te determina să foloseşti la maximum timpul petrecut pe bicicleta: 19 euro / 24 de ore, 31 euro / de vineri ora 19.00 până luni 9.00, 8 euro / 4 ore, 13 euro / 8 ore, 50 euro / de luni ora10,00 – până luni ora 10,00 (adică 7 zile). Program de predare a bicicletelor: de luni până vineri 8.00 – 20.00; sâmbătă 10.00 – 14.00.   Prin acest program, VeloSpeed speră să deschidă apetitul pentru pedalare cât mai multor timişoreni.

Comentarii

comentarii