Acasă Economic Ministerul Finanțelor a declanșat urgia asupra finanțiștilor timișeni

Ministerul Finanțelor a declanșat urgia asupra finanțiștilor timișeni

336
DISTRIBUIȚI

mf1

Protestul funcționarilor Direcției Generale a Finanțelor Publice Timiș față de posibila mutare a sediului direcţiei fiscale pentru Regiunea de Vest de la Timişoara la Deva a declanșat o adevărată apocalipsă.

Directorul executiv, directorul executiv adjunct A.I.F. şi A.M.A.V.S. și trezorierul șef din Timiș au primit marți, 23 iulie, o adresă ultimatum de la Corpul de Control din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, semnată de directorul Bogdan Ionuț Neagu, prin care se solicită mai multe informații. Acesta trebuiau trimise în cursul zilei de 23 iulie, până la ora 14.30, sub semnătura atât a directorului executiv al D.G.F.P. Timiş, cât şi a directorilor executivi adjuncţi/trezorier şef, care conduc activitatea structurilor executive din aparatul propriu al direcţiei.

Textul solicitării este strict legat de protestul spontan al angajaților DGFP Timiș și lasă să se înțeleagă că vor urma represalii împotriva celor care și-au permis să-și facă publică nemulțumirea. „Urmare sesizărilor din perioada 22-23 iulie 2013, vă solicităm să ne comunicaţi, în regim de urgenţă, următoarele informaţii: volumul/cuantumul încasărilor din data de 22.07.2013; volumul/cuantumul plăţilor efectuate în data de 22.07.2013; numărul de ore efectiv lucrate de către personalul de execuţie şi de conducere, în perioada 22-23 iulie 2013, la nivelul aparatului propriu şi unităţi subordonate; gradul de realizare a programului de încasări aferent lunii iunie 2013 şi în ultimele 5 luni; numărul de personal de execuţie care a asigurat desfăşurarea activităţii, detaliat, pe tipuri de activităţi şi servicii, la nivelul aparatului propriu şi unităţi subordonate în perioada 22-23 iulie 2013; personalul de conducere prezent la serviciu, care a asigurat/asigură efectiv continuitatea activităţii (director executiv, director executiv adjunct, trezorier şef, şefi administraţie, şefi administraţie adjuncţi, şef servicii, şefi birouri), în perioada 22-23 iulie 2013,” se precizează în adresă.

Chiar dacăcererile funcționarilor de la Timișoara au fost considerate, mai mult sau mai puțin, corecte și pertinente de către politicienii locali, protestatarii, dar și șefii instituției, vor trebui acum să suporte urgia celor de la Ministerul Finanțelor, unde s-au făcut jocurile decapitării finanțiștilor timișeni.

mf

 

Comentarii

comentarii