Acasă Actualitate Ministrul Economiei, supus unei moțiuni la Senat. Sebastian Răducanu îl acuză pe...

Ministrul Economiei, supus unei moțiuni la Senat. Sebastian Răducanu îl acuză pe Năsui că a făcut praf economia

664
DISTRIBUIȚI

Marți, în Senatul României se va dezbate și vota o moțiune simplă împotriva ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu. Acesta este acuzat că distrus economia și a oprit numeroase programe de susținere a mediului de afaceri. De asemenea, social-democratul a spus că ajutorul de stat anunțat de guvern este, de fapt, doar ”praf în ochi”.

”Miercuri, PSD a depus la Senat o moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. El este responsabil pentru accentuarea degradării economiei românești. A compromis programe esențiale de sprijin a antreprenorilor, a blocat investiții, pregătește vânzarea pe doi lei a activelor noastre valoroase. Fiecare zi cu el ministru înseamnă 100 de milioane de lei pagubă pentru firmele românești. Prin această moțiune, PSD vrea să tragă un semnal de alarmă și cere  guvernului României să pună mai presus binele României deasupra binelui clientelar”, a spus, vineri, la Timișoara, Sebastian Răducanu.

Moțiunea va fi discutată marți și votată tot marți. Conform lui Răducanu, Năsui e vinovat pentru faptul că mai multe programe au fost blocate, atribuirea proiectelor pe Măsura 3 e absolut compromisă și se pregătește o analiză din partea DNA. Măsura 2 așteaptă bani din noiembrie, sunt 16.000 de cereri acceptate, 3.000 au primit bani și nu se știe restul când primesc și restul beneficiarilor.

De asemenea, Răducanu mai acuză că actualul guvern a prostit firmele cu ideea unui ajutor de stat oferit din cauza problemelor legate de pandemie.

 

Comentarii

comentarii