Acasă Actualitate Ministrul Transporturilor va verifica numirea lui Dorin Cândea la RAR

Ministrul Transporturilor va verifica numirea lui Dorin Cândea la RAR

349
DISTRIBUIȚI

„Avem multe criterii de integritate foarte clare, care trebuie respectate de toată lumea. Voi verifica şi voi decide în consecinţă”, a spus ministrul Alexandru Nazare despre cazul Dorin Cândea

Consilierul judeţean PDL Dorin Cândea a fost numit director adjunct la Registrul Auto Român, la nivel naţional.

 Până aici nimic neobişnuit, dar Cândea a fost condamnat penal în trecut, după ce a înmatriculat maşini folosindu-se de documente falsificate.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD Timiş, i-a felicitat pe colegii din PDL, care au reuşit să-i ofere o nouă promovare lui Cândea. „Îi felicit pe cei din PDL pentru că au reuşit să promoveze un om care a dat dovadă că se pricepe foarte bine în domeniu. Numirea lui Dorin Cândea ca director adjunct pe ţară la RAR nu este o surpriză. Astfel de oameni sunt promovaţi de PDL de fiecare dată”, a spus Grindeanu.

Ministrul transporturilor, Alexandru Nazare, care a fost sâmbătă pe traseul autostrăzii Timişoara-Lugoj, a spus că va verifica această numire. „O să iau legătura cu RAR să văd ce s-a întâmplat, avem multe criterii de integritate foarte clare, care trebuie respectate de toată lumea. Voi verifica şi voi decide în consecinţă”, a spus ministrul Alexandru Nazare despre cazul DorinCândea.

Comentarii

comentarii