Acasă Eveniment Minore, exploatate sexual fără milă pentru ca lidera grupării să-şi cumpere zilnic...

Minore, exploatate sexual fără milă pentru ca lidera grupării să-şi cumpere zilnic cocaină şi speed

443
DISTRIBUIȚI

mascati actiune 1 640x415 32880300Polițiștii de la Crimă Organizată Timişoara au descins, în această dimineaţă, la cinci adrese pentru anihilarea unei reţele specializate în exploatarea sexuală a mai multor minore.
Adolescentele, majoritatea minore, erau racolate din judeţul Bacău şi cazate în apartamente din Timişoara, închiriate de la un bătrân, care pe lângă chiria care se plătea zilnic pretindea şi “bonusuri” sexuale.
Dacă era refuzat, el le ameninţa pe tinere că le va da afară din locuinţe. Gruparea era condusă de o tânără de 27 de ani, care colecta toţi banii, dar aceasta avea şi clienţi săi pe care-i racola prin intermediul anunţurilor de mică publicitate. Din monitorizările efectuate sub coordonarea DIICOT Timişoara a reieşit că lidera grupării folosea o parte importantă din banii pe care-i produceau minorele pentru a-şi cumpără cocaină sau speed. Pe zi aceasta cheltuia 1.000 lei pentru a se alimenta cu “marfă”. În această dimineaţa, cei de la “Crimă Organizată” împreună cu poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au descins la locuinţa dealer-ului care asigura drogurile, dar şi la ceilalţi suspecţi.
Sursa: romaniatv.net

Comentarii

comentarii