Acasă Sport Mișcare la Pădurea Verde: alergare și ciclism pentru copii

Mișcare la Pădurea Verde: alergare și ciclism pentru copii

876
DISTRIBUIȚI

Ciclism și alergare pentru copii la Pădurea Verde. Sâmbătă, în 25 august, va avea loc cea de-a treia ediție a „Cupei Pădurea Verde”, iar punctul de întâlnire este la Sala Polivalentă Dumbrăvița, începând cu ora 10.

Este un eveniment format din două concursuri: un concurs de ciclism și un concurs de alergare, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 14 ani, și părinților sau aparținătorilor acestora. Vor exista categorii de copii și categorii de familie, unde copiii pot participa însoțiți de un părinte. Aceștia vor parcurge pe bicicletă, trasee de 4 respectiv 8 kilometri în Pădurea Verde, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv se vor întrece pe un traseu special amenajat în parcarea Sălii Polivalente din comuna Dumbrăvița. La alergare, copiii de 7-14 ani vor parcurge un circuit de 900 m, iar cei de 5-6 ani unul de 500 m.

„Prin acest eveniment, dorim să-i încurajăm pe cei mici să practice sportul în natură, să socializeze într-un mediu sănătos cu cei de varsta lor și să se bucure de avantajele pe care le oferă mișcarea în aer liber”, transmit organizatorii – Cupa Pădurea Verde.

Proiectul este finanţat prin programul „În stare de bine”, nu se percepe taxă de participare, iar înscrierile se fac la: http://raceday.ro/padureaverde/signups/

 

Comentarii

comentarii