Acasă Eveniment Moarte ciudată în vestul țării: O femeie s-a înecat într-o baltă formată...

Moarte ciudată în vestul țării: O femeie s-a înecat într-o baltă formată în urma ploilor torențiale

1663
DISTRIBUIȚI

O femeie de 47 de ani a fost găsită înecată într-o baltă din localitatea Govăjdia, din județul Hunedoara. Conform medicilor, aceasta nu prezenta urme de violență.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Hunedoara, femeia de 47 ani a fost găsită înecată la Govăjdia, într-o baltă. Echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul acesteia.

Din primele informații, se pare că femeia a plecat miercuri seara de acasă să caute vacile prin pădure și a căzut în balta formată în urma ploilor.

Conform medicilor, aceasta nu prezenta urme de violență.

Soțul femeii a căutat-o în noaptea de miercuri spre joi în zona unde pășunau animalele, dar nu a anunțat dispariția acesteia, crezând că femeia a plecat la mama ei, în satul Lelese, fără a-l anunța.

Joi dimineața, în jurul orei 07.00, bărbatul, ajutat de câţiva localnici, a găsit cadavrul soției într-o baltă lângă râu și a sunat la numărul de urgenţă 112.

Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul femeii, însă cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor aspectelor în care a avut loc acest incident, a anunțat IPJ Hunedoara.

ANM a actualizat alertele meteo anterioare, emițând un cod portocaliu de ploi, vijelii și grindină pentru 23 de județe, total sau parțial, până joi noapte.

Alerta cod portocaliu vizează județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Hunedoara, Buzău, Ialomița, Constanța și Călărași.

Comentarii

comentarii