Acasă Actualitate „Moartea din Carpaţi”, în Timiş: „E foarte greu în politică. Nu te...

„Moartea din Carpaţi”, în Timiş: „E foarte greu în politică. Nu te duci să te lupţi cu adversarul faţă în faţă, îi dai doi pumni şi ai plecat acasă”

280
DISTRIBUIȚI

catalin morosanu

E greu în politică. O spune şi Cătălin Moroşanu, ori, altfel spus… „Moartea din Carpaţi”. A primit această poreclă de la Radu Pietreanu, de la Vacanţa Mare, dar a început să prindă de vreo doi ani, de când a intrat în PDL. Îi place în politică, dar lucrurile nu sunt aşa de simple cum sunt în sport.

La sfârşitul săptămânii trecute, Moroşanu era la Valea lui Liman, în Timiş, pentru a participa la Biroul Permanent Naţional al tinerilor democrat-liberali. Următorul meci al lui Moroşanu va avea loc pe 27 septembrie, în Amsterdam, în Olanda, cu Ismail Londt, cotat în primii opt în lume. În politică sunt meciuri în fiecare zi… „Faci foarte multe sacrificii atunci când intri în politică, îţi sacrifici timpul tău cu familia, de antrenamentele. Când te apuci de ceva nou mi se pare foarte greu. E foarte greu în politică. Nu te duci să te lupţi cu adversarul faţă în faţă, îi dai doi pumni şi ai plecat acasă, ai câştigat, pe valoarea ta, în politică trebuie să vorbeşti cu fiecare, să-l convingi, să vii cu argumente”, spune Moroşanu.

Despre bodyguardul lui Mazăre: „Îţi dai seama că l-am bătut… mă vând pe 200 de euro?”

Moroşanu a învăţat multe lucruri şi vrea să mai înveţe. S-a apucat de lupte după ce s-a bătut prima dată cu doi bodyguarzi ai lui Mazăre. „Pe ultimul bodyguard al lui Radu Mazăre îl băteam. La un moment dat zice – bă moldovene, facem un blat, îţi dau 200 de euro, era bodyguardul lui Radu Mazăre, avea prestanţă. Îţi dai seama că l-am bătut… mă vând pe 200 de euro?”, spune Moroşanu. Este dezamăgit de sistemul politic şi vrea să promoveze sportul în rândul oamenilor. „Sportul de masă mi se pare cel mai bun pentru orice popor. Am fost în Germania, am fost în Japonia, ăia la cinci dimineaţa aleargă. Minte sănătoasă în corp sănătos. Altfel gândeşti. Te scapă din starea aia de lene. Dacă faci sport în fiecare zi te obişnuieşti să fi harnic. Avem nevoie de această mentalitate”, spune Moroşanu, preşedintele Tineretului Democrat-Liberat Iaşi.

 

Comentarii

comentarii